(Відео) Пісня “10 москалят”, створена українськими музикантами, надихає захисників України

Українські музиканти створили пісню "10 москалят", яка вмить стала хітом в Україні. Ця пісня підіймає патріотичний дух та настрій.

Росія напала на Україну. Йде війна, Росія обстрілює і завдає авіаудари по мирному населенню: дітям, старим та жінкам. Такому немає прощення!
Ця війна згуртувала населення нашої країни незалежно від національності та політичних поглядів. Потрібно захищати та рятувати Україну.
Кожен робить свій посильний внесок у перемогу над агресором.

Українські музиканти створили пісню “10 москалят”, яка вмить стала хітом в Україні. Ця пісня підіймає патріотичний дух та настрій. Прослухайте її та вам стане легше. Ви зрозумієте, що ми переможемо і незабаром.

Для інформації:

Дипломатичні переговори: телефонна розмова між керівниками Франції, Німеччини та Росії не дала конкретних результатів. Президент Еммануель Макрон та канцлер Олаф Шульц просили про припинення вогню, але Володимир Путін не виявив готовності припинити війну в Україні, йдеться у повідомленні офісу Макрона.

Спроби евакуації: Гуманітарні коридори були створені з Маріуполя, Сум та міст та сіл поза Києвом. Але російські обстріли, що тривають, у деяких місцях, у тому числі під Києвом, ускладнили ситуацію. Заступник мера Маріуполя Сергій Орлов повідомив, що із Запоріжжя до міста виїхала колона з гуманітарною допомогою та автобусами для евакуації, але незрозуміло, чи пройде вона.

Бої під Києвом: У той час, як у центрі столиці все спокійно, на околицях продовжуються бойові зіткнення.

Лють із приводу викрадення мера: Сотні мешканців вийшли на вулиці міста Мелітополя на знак протесту проти викрадення його мера російськими військами. Президент України Зеленський зажадав його негайного звільнення та звинуватив росіян у переході до нового етапу терору.

Не звертайте уваги на фейки з Росії та не вірте їм. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські засоби масової інформації. Бережіть своїх близьких та себе.

Схожі статті