“Ізгої і проклятий народ”: Злата Огнєвіч відхрестилася від толерантності й накинулася на росіян, які й досі мовчать

Співачка Злата Огнєвіч жорстко звернулася до росіян та вкотре висловила свою думку щодо війни в Україні. Артистка засудила усіх російських знаменитостей, які замовчують факт війни.

Україна пережила 16 днів повномасштабної війни. 24 лютого о 5 ранку російські війська атакували міста по усій країні, а згодом почали бомбити не лише військову інфраструктуру, а й житлові квартали, пам’ятки культури та мирних жителів. Українці буквально переселилися до бомбосховищ, а майже два мільйони громадян екстрено емігрували закордон, подалі від гарячих точок, де активно точаться бої.

Українські знаменитості також не залишаються осторонь війни. Чоловіки взяли зброю в руки та поповнили лави територіальних оборон, серед них лідер гурту Бумбокс Андрій Хливнюк, музиканти гурту Антитіла на чолі з солістом Тарасом Тополею, актор Юрій Ткач, репер Ярмак, ведучий Володимир Остапчук, шоумен Нікіта Добринін та багато інших. Зіркові жінки займаються волонтерством та висловлюють свої думки в соціальних мережах. Не залишилася осторонь і співачка та головна героїня романтичного шоу “Холостячка 2” Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч не виходить від психотерапевта
Злата Огнєвіч не виходить від психотерапевта

“Я проклинаю всіх і кожного, хто мовчав і зберігав нейтралітет. І мені не соромно, і я не хочу бути толерантною сьогодні. Це страшні слова, але вони щирі. Тримайся, Україно. Я люблю тебе всією душею і робитиму для твого відродження все те, що залежить від мене”, – наголосила Огнєвіч.

Українську співачку зачепив той факт, що росіяни ігнорували факт розв’язання росією повномасштабної війни на території України, а деякі навіть підтримували його. Проте зараз багато жителів країни-агресора висловлюють незадоволення через блокування соціальних мереж та закриття іноземних брендових магазинів та ресторанів.

“Ізгої та проклятий народ. І країна ваша – лепрозорій. Ось ви хто, росіяни.” – різко заявила Огнєвіч.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.