Сергій Лазарєв, який підтримав Україну та зник, привселюдно вибачився перед росіянами: “Важке рішення”

Відомий російський виконавець Сергій Лазарєв звернувся до своїх фанатів після того, як зник на декілька днів. Дізнайтеся всі деталі в нашій статті.

Ще на початку ескалації російської агресії Сергій Лазарєв категорично висловився проти війни та засудив вторгнення у сусідню державу. Після цього на музиканта звалився такий хейт, що йому довелося видалитися з Instagram. Втім свою творчу діяльність не збирався закінчувати. Однак, нові реалії змусили переглянути плани стосовно концертів. Так, нещодавно стало відомо, що Сергій Лазарєв переносить виступи до осені.

Сергій Лазарєв після отриманих погроз безслідно зник
Сергій Лазарєв, який підтримав Україну та зник, привселюдно вибачився перед росіянами

Сергій Лазарєв, який підтримав Україну та зник, привселюдно вибачився перед росіянами

Сергій Лазарєв оголосив у своєму Telegram-каналі, що зупиняє концертну діяльність до осені. Він планував дати кілька шоу у березні, але через закриті межі та санкції команда втратила як і багатьох артистів, так і костюмів та декорацій.

Сергій Лазарєв, який підтримав Україну та зник, привселюдно вибачився перед росіянами

Все це довелося в екстреному порядку виготовляти заново та в стислий термін. До останнього Лазарєв вірив, що його команда встигне підготуватися, але, на жаль, цього не сталося. Шоу артиста відбудуться не раніше кінця вересня 2022 року.

“Прошу вибачення за всі завдані незручності! Я сам страшенно засмучений! Але я сподіваюся на ваше розуміння!” – написав він.

Лазарєв додав, що квитки будуть дійсними, тому здавати або обмінювати їх не потрібно. У свою чергу Ані Лорак була вимушена скасувати концерти через те, що її змусило суспільство, так як артистка родом з Чернівців. Зараз найкраща подружка Сергія знаходиться в Арабських Еміратах.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.