48-річна Оксана Марченко забула вивезти “золотий вагон” з наполеонівською мармуровою лампою і склянками за 5 тисяч

Оксана Марченко і Віктор Медведчук вважаються одними з найбагатших українців. Втім, лише зараз, коли війна все перемішала про них відкриваються сенсаційні подробиці.

Колись улюблена і майже народна ведуча Оксана Марченко стала однією з найбільш обговорюваних персон останнім часом. І зовсім не за добрі справи. Зірка стала такою одіозною фігурою, як і її чоловік-політик Віктор Медведчук.

Нещодавно штрих до портрету додали журналісти “Слідство. Інфо”, які знайшли буквально “золотий вагон” знаменитого подружжя. Нарочито багатий інтер’єр створювали дизайнери. Особливо впадають в око склянки, на яких зображений герб рф. У мережі зазначають, що одна штука може коштувати 5 тисяч гривень.

Вражають і окремі предмети інтер’єру: французький бренд Bronze D’Art Français виконав для Оксани лампу під назвою “Наполеон lll”. Зелена мармурова ніжка і прикраси з цінного золота – все це, не враховуючи абажур може коштувати понад 100 000 гривень.

Інтер’єр виконано з дорогих порід дерева, а м’які меблі – оббиті оксамитом. Примітно, що у кутку стоїть самовар. Золотистим кольором прикрашена й вся фурнітура, включаючи предмети туалетної кімнати.

Знайшли також журналісти і скриню для зберігання срібних ложок та виделок. Її вартість оцінюють у 14 тисяч гривень.

Цікаво, що сама Оксана чи її чоловік ніяк не коментували свої багатства раніше. Відомо, що цей вагон ведуча подарувала коханому на його День народження у 2021 році. Сама ж зірка полишила країну ще до початку бойових дій. Про її життя зараз фактично нічого не відомо.

Схожі статті