37-річна Катя Осадча розчулено заговорила про всиновлення: “Взяти дитину до себе в родину” – Горбунов відмовчався

Катя Осадча ввжається багатодітною мамою українського шоу-бізнесу. Вона минулого року народила третього малюка і вже заговорила про всиновлення.

Сьогодні ми спостерігаємо найбільше горе незалежної України: сотні сімей руйнується, а найстрашніше те, що маленькі дітки лишаються без батьків. Катерина Осадча, яка минулого року народила найменшого сина, розповіла про те, як зараз проходить процедура всиновлення.

Нещодавно стало відомо, що до Ворохти евакуювали багато сиріт і ведуча поділилася інформацією про те, як прихистити малюка у непростий час.

“Відучора отримую багато питань з приводу сиріт, що були евакуйовані в Ворохту, вже завтра зможу надати інформацію по потребам крихіток”, – написала знаменитість.

На жаль, спрощеної процедури всиновлення дитини наразі немає. Все одно потрібен пакет документів, затверджений нормами. Втім, є можливість так званого тимчасового прихистку. В першу чергу організувати його можуть сусіди, далекі родичі та знайомі малюка. Якщо у крихітки є брати чи сестри – потрібно брати у родину всіх.

Як і за довоєнних часів всіма питаннями прихистку займається виключно державні служби опіки.

Осадча наголосила, що зараз дуже важливо аби малюки були не самі, а переживали важкий період поруч з дорослими, які можуть подбати та захистити карапуза.

Нагадаємо, що досі в Україні триває евакуація. Наразі державу полишило близько 3-х мільйонів наших співгромадян. Київ спорожнів на половину своїх мешканців. Місцем тимчасового проживання стали західні регіони нашої держави. Зокрема Львівщина, Волинь, Закарпаття.

Схожі статті