Світлана Лобода забула про життя в Україні і змінила громадянство: повертатися на Батьківщину більше не планує?

Відома російська співачка українського походження Світлана Лобода на тлі війни в Україні раптово змінила своє громадянство. Усі деталі в статті.

Світлана Лобода народилася та виросла у Києві. Там вона зробила перші кроки в шоу-бізнесі, ставши солісткою групи пост-радянського простору “ВІА Гра”. Та й свою успішну сольну кар’єру Лобода теж почала будувати у Незалежній. Все змінилося останніми роками, коли Світлана перетворилася на одну з найбільш високооплачуваних співачок Росії.

За свій виступ на корпоративах українська поп-діва вимагала гонорар у 8 мільйонів рублів. На батьківщину 39-річна зірка навідувалася рідко. До того ж, як з’ясувалося, Лободу з Україною вже давно нічого не пов’язує. Декілька років тому Світлана отримала громадянство Мальти. Про це розповів музичний продюсер, керуючий партнер Міжнародної концертної агенції “РУ-КОНЦЕРТ” Кирило Чибісов.

Світлана Лобода забула про життя в Україні і змінила громадянство

Стало відомо, з ким зустрічається Світлана Лобода
Світлана Лобода забула про життя в Україні і змінила громадянство

Невелика острівна держава у Середземному морі входить до Євросоюзу. За словами продюсера, на правах громадянки Європи Лобода вимагала від організаторів концертів, щоби гонорари їй виплачували виключно в євро.

“Переживати за Лободу не варто. Вона взагалі громадянка Мальти. Відмовилася від українського громадянства. Лобода давно консолідувала всі свої капітали на Мальті. Навіщо тут сльози лити та цирк влаштовувати? Ми всі розуміємо: популізм, і таке інше”, – розповів Чібісов агентству “ФАН”.

Кирило впевнений, що Лобода зовсім не переймається своїм майбутнім, адже вона вже давно влаштувалася в Європі. За останні роки Світлана сколотила непоганий капітал, тому тепер може дозволити собі безбідне життя і при цьому не працювати.

Схожі статті