Світлана Лобода забула про життя в Україні і змінила громадянство: повертатися на Батьківщину більше не планує?

Відома російська співачка українського походження Світлана Лобода на тлі війни в Україні раптово змінила своє громадянство. Усі деталі в статті.

Світлана Лобода народилася та виросла у Києві. Там вона зробила перші кроки в шоу-бізнесі, ставши солісткою групи пост-радянського простору “ВІА Гра”. Та й свою успішну сольну кар’єру Лобода теж почала будувати у Незалежній. Все змінилося останніми роками, коли Світлана перетворилася на одну з найбільш високооплачуваних співачок Росії.

За свій виступ на корпоративах українська поп-діва вимагала гонорар у 8 мільйонів рублів. На батьківщину 39-річна зірка навідувалася рідко. До того ж, як з’ясувалося, Лободу з Україною вже давно нічого не пов’язує. Декілька років тому Світлана отримала громадянство Мальти. Про це розповів музичний продюсер, керуючий партнер Міжнародної концертної агенції “РУ-КОНЦЕРТ” Кирило Чибісов.

Світлана Лобода забула про життя в Україні і змінила громадянство

Стало відомо, з ким зустрічається Світлана Лобода
Світлана Лобода забула про життя в Україні і змінила громадянство

Невелика острівна держава у Середземному морі входить до Євросоюзу. За словами продюсера, на правах громадянки Європи Лобода вимагала від організаторів концертів, щоби гонорари їй виплачували виключно в євро.

“Переживати за Лободу не варто. Вона взагалі громадянка Мальти. Відмовилася від українського громадянства. Лобода давно консолідувала всі свої капітали на Мальті. Навіщо тут сльози лити та цирк влаштовувати? Ми всі розуміємо: популізм, і таке інше”, – розповів Чібісов агентству “ФАН”.

Кирило впевнений, що Лобода зовсім не переймається своїм майбутнім, адже вона вже давно влаштувалася в Європі. За останні роки Світлана сколотила непоганий капітал, тому тепер може дозволити собі безбідне життя і при цьому не працювати.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.