(Відео) Маша Єфросиніна дала пораду як зберігати спокій та витримку у цей скрутний час

Маша Єфросиніна вважає, що кожен мешканець нашої країни має чим може допомагати Україні. Сама телеведуча намагається бути максимально корисною в цей непростий час.

У цей важкий час, коли Росія напала на Україну, дуже важко зберігати спокій і витримку, а тим більше не піддатися паніці.

Маша Єфросиніна, яка є популярною українською телеведучою, розміщує на своїй сторінці в інстаграмі багато відео для своїх шанувальників. Маша Єфросиніна вважає, що кожен мешканець нашої країни має чим може допомагати Україні. Сама телеведуча намагається бути максимально корисною в цей непростий час. Так вона допомагає біженцям та збройним силам України.

Але є ще й психологічна складова у цьому тяжкому житті під час війни. Як зберегти спокій, витримку та силу? Про це Маша Єфросиніна розповіла у своєму відео, яке розмістила у соцмережах. Послухайте його.
Це повинно допомогти. Адже зараз усім важко, але особливо в обложених містах, таких, як Маріуполь.

Місто оточене російськими військами та продовжує зазнавати постійних бомбардувань: майже 400 000 людей, як і раніше, залишаються без водопроводу, а продовольство і медикаменти швидко закінчуються. Влада каже, що війна забрала життя щонайменше 2400 мирних жителів.
І така психологічна підтримка, як радить Маша Єфросиніна, їм буде потрібна.

Не піддавайтеся паніці, і не вірте російським новинам – це фейки. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські засоби масової інформації.
Бережіть себе та своїх близьких. Україна переможе!

Схожі статті