Леся Нікітюк розридалася та втратила голос на тлі війни в Україні: невже телеведуча більше не має надії?

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зазвичай дарує співвітчизникам хороший настрій вмивається сльозами і демонструє не найкращі настрої.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, як і більшість вітчизняних журналістів, займається інформаційною боротьбою в соціальних мережах, так як це має пряме відношення до її професійної діяльності. Зокрема, Леся Іванівна не тільки закликає росіян вийти на мітинги, але й розвінчує фейки, міфи та розповідає реальні історії українців, які були вимушені пережити жахи війни.

Окрім цього артистка допомагає координувати роботу волонтерських організацій, шукає притулки для домашніх тварин, що були залишені господарями-біженцями і збирає кошти на ліки для територіальної оборони.

Леся Нікітюк розридалася та втратила голос на тлі війни в Україні

Зірка намагається підтримувати і бойовий дух своїх підписників, але час від часу їй це не вдається. Так, нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася відео, на якому вона відверто плаче. А вже через декілька годин Леся Нікітюк повернулися до своїх фанатів з хорошим настроєм, але вже з дуже хриплим голосом.

Леся Нікітюк розридалася та втратила голос на тлі війни в Україні. Скріншоти особистої сторінки зірки

Леся Нікітюк ледь могла розмовляти, але таки змогла донести до своїх глядачів про свою місію. Так, телеведуча відвідала жінок, які готують тушенку на фронт. Вона показала українських героїнь та розповіла про їхню роботу, зробивши їх зірками на весь інтернет.

Варто відмітити, що її друг та колега Сергій Притула на даний момент активно захищає свою батьківщину, збирає кошти на різноманітні допоміжні інструменти для оборони та продовжує інформаційну боротьбу в мережі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.