Син Софії Ротару збирає допомогу для собачого притулку: робить вигляд, ніби не тікав з України під час війни

Син Софії Ротару Руслан Євдокименко збирає допомогу для собачого притулку в Україні після того, як намагався нелегально втекти за кордон через Молдову.

24 лютого в Україні почалася війна. Її підло розв’язала росія, яка називала українців “братським народом” і заявила, що розпочала спецоперацію по визволенню російськомовного населення, яке нібито знаходиться в небезпеці. Звісно, все це маячня, однак більша частина росіян у неї вірить.

Сьогодення змусило багатьох чоловіків піти на передову або в територіальну оборону. Наприклад, Арсен Мірзоян, Юрій Ткач, Володимир Остапчук і не тільки поповнили лави тероборони, а Дмитро Дікусар тепер у ЗСУ. Журналісти Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв й інші тримають інформаційний фронт, однак є серед української еліти й ті, хто намагався втекти подалі від воєнних дій. Мова йде про сина і онука Софії Михайлівни Ротару Руслана і Анатолія Євдокименка.

Син та онук Софії Ротару заплатили шалені гроші, щоб перетнути кордон
Син Софії Ротару збирає допомогу для собачого притулку після спроби втекти за кордон

Так, 7 березня на кордоні України з Молдовою їх затримали прикордонники. Чоловіки намагалися перебратися за межі Батьківщини на човні. Де вони зараз – достовірно невідомо, але в пресі подейкують, що родичі Ротару заплатили по дві тисячі доларів за переправу.

Тим часом у соціальних мережах Руслан Євдокименко не коментує інцидент та намагається робити щось корисне. Наразі чоловік збирає допомогу для собак з притулку у Львові – не особисто, а допомагає волонтерці привернути до проблеми увагу:

“Собак стало в рази більше, люди кидають своїх друзів. Вони не винні за те, що їх зрадили. Екстрено потрібна їжа та утеплення для будиночків. Вдячні небайдужим людям, які зголосились допомогти у підтримці братів наших менших”.

Син Софії Ротару збирає допомогу для собачого притулку після спроби втекти за кордон
Син Софії Ротару збирає допомогу для собачого притулку після спроби втекти за кордон

В притулку наразі знаходиться більше 300 вихованців, тож продуктів потрібно багато. Не виключено, що син Ротару долучився до допомоги фінансово, адже у них в родині теж є пухнасті друзі.

Схожі статті