Лілія Ребрик вся в сльозах повідомила про втрату близької людини, життя якої відняла війна: “Тебе більше нема”

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик у цей непростий для України час втратила близьку людину, про що зі сльозами на очах повідомила в соціальних мережах.

24 лютого в Україні почалася війна, яку розв’язала Росія. Життя українців змінилося кардинально. Багато жінок і дітей були вимушені втекти за кордон. Чоловіки пішли боронити Батьківщину від ворога, але з фронту не завжди надходять добрі новини. Нещодавно друга втратила Ксенія Мішина, а тепер – Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик попрощалася з близьким другом

Лілія Ребрик втратила на війні близьку людину

У себе в Інстаграмі Лілія Ребрик опублікувала пост, присвячений Сторокань Володимиру – каскадеру, разом з яким неодноразово співпрацювала. Його життя забрала війна:

“Вова… Сторокань Володя! Один із найкращих каскадерів у кіно, який робив карколомні трюки, часом несумісні з життям… Але він їх робив! Завжди ідеально! Прораховуючи все до міліметра… Безстрашний! Відчайдушний! Сміливий! Завжди з усмішкою та добрими очима! Як так? Тебе більше нема! Герої не вмирають!”, – написала Лілія, не стримуючи сліз.

Артистка доповнила публікацією спільними фото з покійним другом, а у коментарях користувачі мережі висловили свої співчуття родині, близьким, друзям та побажали Володимирові Царства небесного. Доєднався до них і чоловік Лілії Ребрик Андрій Дикий, який, не виключено, що теж був знайомий особисто з колегою дружини.

Відомо, що життя актора-каскадера Стороканя обірвалося в Києві. Глядачі могли бачити його в серіалах “Свати”, “Брат за брата”, Повернення Мухтара”.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.