Не в Києві: Катерина Репяхова випадково викрила, куди стрімголов переїхала з сином та Віктором Павліком

Катя Репяхова та Віктор Павлік з перших днів повідомили про те, що нікуди не поїдуть з країни у такий важкий час. Втім, у столиці зірки також не лишилися.

Катя Репяхова і Віктор Павлік до війни були одним з найбільш популярних пар українського шоу-бізнесу. Життя цих зірок було цікавим їхнім фанатам через суперечливість образів. З одного боку зразковий сім’янин Віктор Франкович не міг завершити суперечку з колишньою дружиною Ларисою Созаєвою. З іншого боку – прогресивна мама і блогерка Катерина зазнавала кпин від прихильників через нерівність шлюбу.

24 лютого змішало все і більше не до розбрату в родинах окремих українців. Тепер Репяхова ділиться новинами з волонтерського фронту. Вона стала активно допомагати співгромадянам та знаходити найнеобхідніше для тих, хто зараз немає навіть що їсти.

Нині блогерка полишила столицю та перебралася до Мукачева. Молода дружина Віктора Павліка минулого року народила сина і тому його безпека – це найголовніший пріоритет. А поки Михайлик спить, дівчина скуповує продукти, засоби гігієни для того, щоб передати у регіони.

Катерина Репяхова випадково викрила, куди стрімголов переїхала з сином та Віктором Павліком

Віктор же підтримує переселенців своєю творчістю. Втім, не завжди все йде за планом. Репяхова повідомила про перенесення місця виступу:

“Плани змінилися трохи. Сьогодні у нас концерт для переселенців в іншому місці. І зрозуміли, що у Виноградів не встигаємо”

Нагадаємо, що Віктор Павлік уклав шлюб з Катериною Репяховою 12 травня 2020 року. 15 червня 2021 у пари народився синок – первісток для дружини, і четверта дитина для чоловіка. До війни подружжя мешкало на лівому березі Києва.

Схожі статті