Гуморист Євген Кошовий став волонтером та допомагає теробороні: як переживає війну найкращий друг президента

Євген Кошовий, наприклад, став волонтером та не афішує цього. Як сам розповів актор, він це робить не заради фото, а просто за велінням душі. Він бере участь у комплектації одягу для ЗСУ та тероборони

Непростий зараз час в Україні. Йде війна нашій країні, розв’язана агресивною росією. Окупанти не зупиняються ні перед чим. Їх мораль немає. Агресор бомбить мирні міста та села. Від агресії, що не може підкорити Україну, росія починає руйнувати інфраструктуру країни, зокрема лікарні, школи та теплові електростанції.

Наші ЗСУ героїчно дають відсіч Росії. Кожна людина в тилу допомагає чим може.
Євген Кошовий, наприклад, став волонтером та не афішує цього. Як сам розповів актор, він це робить не заради фото, а просто за велінням душі. Він бере участь у комплектації одягу для ЗСУ та тероборони та вносить посильну допомогу українській армії.
Звичайні люди ставлять собі питання: “Коли закінчиться війна і чи є вихід зі становища?”

Євген Кошовий
Євген Кошовий став волонтером і це робить просто за велінням душі

Чи є вихід із цієї війни?

Радник президента України Михайло Подоляк вважає, що перемир’я може розпочатися найближчими днями, бо російські війська застрягли на своїх нинішніх позиціях.
Обидві сторони позитивно відгукуються про прогрес у переговорах і Подоляк каже, що російський президент пом’якшив свої вимоги.

На початку війни російський лідер хотів, щоб Україна визнала Крим частиною росії та визнала незалежність керованого сепаратистами сходу. Україні доведеться змінити свою конституцію, щоб гарантувати, що вона не вступить до НАТО та ЄС.
Майбутній статус Криму і держав, що підтримуються Росією, в Луганську та Донецьку все ще далекий від рішення, але вони можуть не стати порушником угоди, якщо обидві сторони погодяться розв’язувати це питання на пізнішому етапі.

Україна непохитна у своєму прагненні повернутися до кордонів 1991 року. І це жорстке рішення керівництва країни.
У нас все вдасться і всі наші території повернуться в Україну.

Схожі статті