Поп-діва Тіна Кароль після біженства до Польщі не може дивитися на війну в Україні: “Дуже боляче”

Поп-діва української естради Тіна Кароль після початку війни в Україні виїхала до Польщі, але її серце крається. Артистка не може без болю дивитися на все, що відбувається на Батьківщині.

Коли в Україні 24 лютого почалася війна, яку розв’язала росія, Тіна Кароль знаходилася вдома. На самому початку зірка молилася за мир у жіночому монастирі, не приховуєчи свого болю та тривоги – серцем вона відчувала, що буде щось недобре. Передчуття артистку не підвели.

Кілька днів вона продовжувала молитися в монастирі, а потім зрештою вирішила поїхати з України, оскільки рашистами обстрілювалася місцевість поблизу з будинком Тіни в Зазим’ї. Його їй ще за життя подарував покійний чоловік Євген Огір, який помер у 2013 році після тривалої боротьби з раком. Від шлюбу з ним у зірки залишився син Веніамін, хлопець давно живе і вчиться у Великобританії. Варто зауважити, що після смерті коханого Кароль жодного чоловіка не представляла публіці, як свою другу половинку – її серце досі з Євгеном.

Тіна Кароль і Євген Огір
Тіна Кароль після біженства до Польщі не може дивитися на війну в Україні

Від війни співачка втекла до Польщі. У Варшаві вона неодноразово збирала і продовжує збирати мітинги за мир і закриття неба над Україною, аби російські ракети не винищували українців та житлову інфраструктуру. Від цього рішення залежить багато чого, однак вже 21 день воєнних дій небо досі відкрите.

Попри те, що наразі Тіна знаходиться в безпеці за кордоном, вона активно слідкує за ситуацією на Батьківщині. В Інстаграмі Кароль з’явився ролик, в якому поєднані кадри мирного минулого та нинішні руйнування через російську агресію.

Зірка знову закликала закрити небо над Україною, а одна з підписниць прокоментувала:

“Дуже боляче на це все дивитися і розуміти, що це наша реальність, наше сьогодення”.

Тіна Кароль після біженства до Польщі не може дивитися на війну в Україні
Тіна Кароль після біженства до Польщі не може дивитися на війну в Україні

Схожі статті