46-річна Наталія Могилевська розповіла, як ховається від обстрілів у себе вдома: “Спала під ліжком, щоб не вбило”

Від початку повномасштабної війни росії проти України співачка Наталія Могилевська не полишила рідного Києва та активно почала займатися волонтерством.

24 лютого російська федерація вторглася на територію України, атакувавши відразу декілька великих міст. Наразі українські захисники мужньо тримають оборону та не дають окупантам захопити наші міста та містечка.

Майже два мільйони українців були вимушені поїхати закордон, аби врятувати своє життя та життя своїх дітей. Дехто перебрався з північних та східних регіонів на Захід. Однак залишаються й ті, хто відмовляється покидати рідні домівки – серед таких і співачка Наталія Могилевська, яка залишилася у Києві.

Наталія Могилевська розповіла, як ховається від обстрілів
Наталія Могилевська розповіла, як ховається від обстрілів

Артистка залишилася вдома у Києві та подалася у волонтери. Могилевська часто спускається до людей у метро, де спілкується з ними, а також співає їм і підтримує бойовий дух.

У програмі “Твій День” виконавиця поділилася, що вирішила залишитися в Україні та підтримати людей, чим може:

“В мене зараз мав би бути величезний тур. Я співачка, я повинна робити свою роботу. Кожен має робити те, що він може. У мене є дві класні речі – перше, це слово, пісні. Я маю слово, я маю концерти. Ще у мене є вода. У мене є свердловина. Я беру водичку і привожу її до метро, яке ближче з мого боку”, – розповіла Наталія.

Наталія Могилевська розповіла, як ховається від обстрілів
Наталія Могилевська розповіла, як ховається від обстрілів

Окрім того, співачка зізналася, що будинок, у якому вона живе, не надто надійний, тож їй доводилося спати під ліжком:

“У мене картонний будиночок, там я спала під ліжком просто щоб не вбило від скла, а так у мене там нема ні підвалу, нічого. Я хоч дві годинки в день можу в підземці побути у спокої і люди настільки мене підтримують”, – зізналася співачка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.