40-річна Тоня Матвієнко забула як виглядає Арсен Мірзоян: попрощалися на початку війни і досі не бачилися

Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня ледь тримається без свого коханого чоловіка Арсена Мірзояна, який встав на захист країни з початком війни.

24 лютого назавжди змінило життя українців, адже саме в цей ранок почалася війна. Розв’язала її росія, влада якої прикривається так званою “спецоперацією” задля порятунку російськомовного населення. Але їх не треба ні від кого рятувати, і це знає кожень житель України, однак росіяни піддаються пропаганді й впевнені у тому, що їхній президент все робить правильно.

Через це українські журналісти та зірки шоу-бізнесу тримають інформаційну оборону і намагаються донести до російської спільноти всю правду, яку від них приховували роками. Вже весь світ з Україною, тим не менш, небо досі не закривають, тож мирні жителі та житлова інфраструктура продовжують обстрілюватися ворогом.

Хоробрі чоловіки-знаменитості вступили до лав ЗСУ і територіальної оборони, змінивши свою звичну сферу діяльності. Не став виключенням і зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян, якого не хотіла, але мусила відпустити його дружина Тоня.

Поки Арсен Мірзоян захищає країну, Тоня Матвієнко приймає квіти від іншого
Тоня Матвієнко забула як виглядає Арсен Мірзоян

Співачка зізналася, що прощання з коханим було найважчим, що їй довелося зробити з початку війни. Тим не менш, вона дуже ним пишається і сумує. Цього разу у себе в Інстаграмі Тоня Матвієнко виклала прощальне фото з Арсеном, на якому вона, він, Ніна Митрофанівна, Уляна і Ніна-молодша міцно обіймаються.

“Оживила фото, щоб пригадати”, – підписала кадр знаменитість.

Тоня Матвієнко забула як виглядає Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко забула як виглядає Арсен Мірзоян

Жіноча половина зіркового сімейства наразі знаходиться в безпечному місці та намагається підтримати бойовий дух співвітчизників, а голова родини Арсен став захисником.

Схожі статті