Чому мовчить дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна, яка живе в росії: забула про своє коріння?

Легендарна українська акторка Ольга Сумська має від першого шлюбу дорослу доньку Антоніну Паперну, яка давно живе і працює в росії, але війну в Україні не коментує.

З 24 лютого українці вимушені боротися за своє життя і незалежніть Батьківщини, яку хоче окупувати росія. Знаменитості українського шоу-бізнесу не стримують емоцій в мережі та намагаються достукатися до росіян, які вірять пропаганді і підтримують дії свого президента.

Крім того, артисти дорікають зірковим землякам, котрі обрали тактику відмовчуватися через те, що давно живуть і працюють в рф. Особливої уваги серед них заслуговує чернівчанка Кароліна Куєк, більш відома як Ані Лорак. Та не вона одна робить вигляд, що нічого не відбувається.

Так, актор Дмитро Ступка звернув увагу на мовчання Антоніни Паперної – доньки Ольги Сумської і Євгена Паперного. Тоня вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича, якому народила двох дітей.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Антоніна Паперна та Володимир Яглич мовчать про війну в Україні

Лише нещодавно вона приїздила до України на 88-й день народження нині покійної бабусі Ганни Іванівни Опанасенко-Сумської, її життя обірвалося на третій день війни 27 лютого. При цьому жодного разу Паперна не висловилася про те, що відбувається на її Батьківщині.

Ось що про це думає Дмитро Ступка:

“Трохи дивно, бо мама [Ольга Сумська] висловлює свою позицію і підтримувала мого однокласника, який, на жаль, загинув – Пашу Лі. Вона активно підтримує ЗСУ та українців, а дочка [Тоня Паперна] ніяк не висловилася, це дійсно шкода і дивно”.

Варто зауважити, що чоловік Антоніни Володимир Яглич так само мовчить з приводу війни в Україні.

Схожі статті