Вагітна Регіна Тодоренко згадала, що в Україні війна, яка загрожує життю її матері: “Знаходиться в небезпеці”

Відома російська телеведуча Регіна Тодоренко прокоментувала знаходження своєї сім'ї на території України. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

За час війни в Україні Регіні Доренко вдалося розчарувати не тільки своїх фанатів, але і колег. Про неприйнятно поведінку одеситки вже висловилися Женя Синельников, Олексій дурнів та інші. Телеведуча очікую на дитину і робить вигляд наче нічого не відбувається. Зірка навіть додумалася похизуватися своїм гардеробом поки її співвітчизники ховаються бомбосховищах.

Вагітна Тодоренко визнала, що насправді коїться в Україні, де зараз знаходяться її батьки

Регіна Тодоренко вперше з початку повномасшотабної війни в Україні розповіла про своїх батьків, які мешкають в Одесі. Вона публікувала їхні фото, але не писала про те, що відбувається з ними і де вони знаходяться. Зараз зірка розповіла, що вони далеко та в небезпеці.

Вагітна Тодоренко визнала, що насправді коїться в Україні, де зараз знаходяться її батьки. Скріншот повідомлення на офіційному каналі Регіни

“Моя мамуля, як і раніше, далеко, вона перебуває в небезпеці. Але якимось дивом їй вдається зберігати іскрометне одеське почуття гумору і вселяти в мене надію, що незабаром усе буде добре. А я так хочу їй допомогти. Шкода, що у цьому світі не все залежить від мене”, — написала Тодоренко у своєму телеграм-каналі.

Варто відмітити, що зірка не вперше стає об’єктом публічного засудження. Регіні дивним чином вдалося виставити жертв домашнього насил*я винними у своєму положенні, а бідних дурнями (марафон бажань знаменитості наповнений подібними думками). І хоча Регіна намагається тримати обличчя, її репутація безнадійно зруйнована і вже давно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.