Мова йде про мільярди: стало відомо, скільки 74-річна Софія Ротару встигла заробити під час концертів у росії

Софія Ротару ніколи не відмовлялася від роботи в росії, через що не раз зазнавала критики у свою адресу. Скільки видатна співачка заробила під час цих концертів - читайте далі.

Софія Ротару – одна із легенд української сцени. Її завжди порівнювали з Аллою Пугачовою й називаю українською Примадонною та королевою сцени. Однак сама Софія Михайлівна ніколи не цуралася працювати у ворожій країні, навіть після загострення конфлікту в 2014 році.

Зароблені кошти Ротару вирішила зберігати у нерухомості.

Неподалік Софійського собору коштує 4-кімнатна квартира Ротару за 400-450 тисяч доларів з величезним гардеробом, дорогою люстрою в кристалах Swarovski і круговим диваном. У цьому невеликому замку мешкає онук співачки, діджей Анатолій Євдокименко.

На 20 сотках елітного селища Конча-Заспа – особняк Ротару за мільйон доларів. Крім триповерхового будинку на території є і будиночок для гостей з тенісним кортом, мангалом, альтанкою. Будинок Софії обнесений ровом, скрізь розвішані камери.

Крім цього, є елітна квартира в Москві, готель на Кримському півострові, дача під Ялтою, а ось щодо купленого в Італії будинку інформація так і не підтвердилася. За підрахунками «КП», одна тільки нерухомість Софії Ротару, куплена на гроші з концертів у Росії, коштує майже три мільярди рублів.

Схожі статті