Ведучий програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров став офіційним ворогом росії: зайняв почесне місце серед зрадників

Відомий український ведучий Дмитро Комаров зізнався, що в росії його зробили ворогом країни. Зірка не засмутився, але вражений лицемірством.

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров, який все життя вів свої програми російською мовою, якимось чином став ворогом росії. Так, нещодавно відповідне повідомлення з’явилося на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дмитро Комаров став офіційним ворогом росії

Виявляється, в рф існує такий собі комітет Комітет захисту національних інтересів, тобто націоналістське утворення, яких так бояться путін та лавров. І на веб-сторінці даного комітету вже з’явилися перші імена людей, які за тих чи інших причин виявилися ворожими для Росії. Серед них Дмитро Комаров, соліст гурту “Машина времени” Андрій Макаревич, головний конкурент Путіна Олексій Навальний, мер Києва Володимир Кличко, російський письменник Борис Акунін, який засудив дії влади рф, Гордєєва Катерина, яка весь цей час брала інтерв’ю у представників російської інтелігенції та інші.

Варто відмітити, що у списках з’явилися настільки солідні люди, що складається враження, ніби радянські репресії повернулися і направлені проти тих, хто може обгрунтувати свою думку і змінити думку аудиторії.

Комаров же у відповідь на його внесення у списки ворогів та зрадників зазначив, що дуже просто визначити, яка зі сторін бреше, адже звідки з’явилася така жага усіх саджати до в’язниці, закривати роти інтелігенції і визначати список національних ворогів. Варто відмітити, що саме під час війни суддя, яка посадила Олексія Навального, раптово отримала підвищення.

Схожі статті