35-річний Дмитро Монатік скасував свої концерти: співатиме лише після війни, поки є на що жити

Весь світ сколихнула ця війна. Ніхто не думав, що це можливо в наш час. Більшість демократичних держав стали на бік України та всіляко їй допомагають. Представники шоубізнесу не стоять осторонь. Українські зірки скасовують концерти та йдуть у тероборону або стають волонтерами

Агресивна політика Росії призвела до того, що вона віроломно напала на Україну. Не гребуючи ні чим окупанти бомблять мирні житлові райони міст та села. Гинуть ні в чому не винні діти, жінки та старі люди.

Весь світ сколихнула ця війна. Ніхто не думав, що це можливо в наш час. Більшість демократичних держав стали на бік України та всіляко їй допомагають.
Представники шоубізнесу не стоять осторонь. Українські зірки скасовують концерти та йдуть у тероборону або стають волонтерами.

Дмитро Монатік звертався до російських колег із проханнями припинити вбивства українських дітей. Однак і він зрозумів, що це марно. Потім артист заявив про скасовування своїх концертів. Він вважає, що зараз не час для шоу. Дмитро Монатік прийняв для себе рішення, що тільки тоді, коли в Україні настане мир, він виступатиме з концертами.
Ми віримо, що спільні зусилля зроблять свою справу і незабаром ми святкуватимемо перемогу, адже за нами, правда, ми – на своїй землі.

Дмитро Монатік
Дмитро Монатік звертався до російських колег із проханнями припинити вбивства українських дітей. Однак і він зрозумів, що це марно

А російський агресор продовжує методично знищувати інфраструктуру українських міст та сіл. Особливо страждає Маріуполь.

Мер обложеного українського міста Маріуполя заявив, що вуличні бої в центрі міста заважають зусиллям порятунку сотень людей, які опинилися в пастці в підвалі театру, який був бомбардований росією.
Вадим Бойченко каже, що команди можуть розчищати завали та вивозити людей лише тоді, коли у бою настає затишшя.
“У цьому районі танки … і артилерійський обстріл, і всі види зброї”, – говорить він.
Він не може дати оцінку тому, скільки людей вдалося покинути цей район за останні 24 години.

У п’ятницю влада заявила, що 130 людей зуміли врятувати та що понад 1000 людей все ще перебувають у підвалі, який витримав напад.
Офіційна росія заперечує обстріл будівлі, яка була чітко позначена як притулок для цивільних осіб.

Стратегічне портове місто було оточене російськими військами, і близько 300 000 людей залишилися без електрики, водопроводу та опалення.
Бойченко також повідомив, що за останні п’ять днів місто залишили 40 000 людей, і ще 20 000 очікують на евакуацію.

Так, важко зараз Україні, але українці вірять, що настане переломний момент у війні, і наші ЗСУ відкинуть російських окупантів до нашого кордону.

Схожі статті