Соломія Вітвіцька з двома малюками на руках повідомила радісну новину: “Родина плюсівців розростається”

Відома українська журналістка і телеведуча Соломія Вітвіцька взяла на руки двох малюків і повідомила радісну новину – рідкість в останні кілька тижнів.

Соломія Вітвіцька тримає разом з колегами-журналістами інформаційний фронт з самого початку війни. Крім того, вона активно займається волонтерською діяльністю, аби бути якомога більш корисною в ці нелегкі часи. Їй як нікому вдається залишатися позитивною і дарувати позитив усім своїм підписникам в Інстаграмі.

Нещодавно телеведуча поділилася щасливою історією порятунку чотирилапого друга – песика на ім’я Дімон, якому “плюси” надали теплий прихисток. Та на цьому пухнасті поповнення на каналі не закінчилися.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька з двома малюками на руках повідомила радісну новину про поповнення

Так, Соломія Вітвіцька виклала кілька нових фото з гримерки, зроблених під час підготовки до ефіру, на яких вона усміхнена тримає на руках двох чарівних песиків-близнят:

“Знайомтеся – це Харт та Грейс. Валентина Хамайко забрала цих цуциків зі зруйнованого притулку. Думала назвати Байрактаром та Джавеліною, але надто популярні нині такі прізвиська. Олександр Попов забирає собі дівчинку. Валя залишає собі парубка. Родина плюсівців зрову розростається”, – написала Соля.

Коментатори у захваті від побаченого, адже на цих кадрах ідеально абсолютно все. Ось що пишуть користувачі мережі:

  • “Які класнючі”;
  • “Дякуємо за ваші добрі серця!”;
  • “Боже, які гарні! Ви неймовірні!”;
  • “Які красунчики”.

Зауважимо, порода щенят – угорська вижла. Вони разом з собакою-мамою були врятовані з притулку в Ірпені завдяки волонтерам, які ризикнули собою і під час зеленого коридору вивезли їх у безпеку.

Схожі статті