Софія Ротару не просто так мовчала останні 8 років: стало відомо, скільки легенда естради заробила в росії

Легендарна українська співачка Софія Ротару невідома далеко за межами своєї батьківщини. Нещодавно стало відомо, скільки вона заробила за період своєї кар'єри.

На початку війни Софія Ротару підтримала Україну. Але називати імена тих, хто став причиною страшних подій, вона не квапиться. Концертний директор співачки при цьому не приховує: Софія Михайлівна мовчить, бо боїться не догодити обидвом сторонам.

У Софії Ротару на території росії розкішний готель, котедж та елітна квартира
Софія Ротару не просто так мовчала останні 8 років

При цьому найбільше співачка заробляла на гастролях Росією. Завдяки гонорарам вона придбала нерухомість на три мільярди рублів.

Софія Ротару не просто так мовчала останні 8 років

Останнім часом Софія Ротару до пандемії виступала лише з корпоративах. Співачка брала 50 тисяч доларів і у Росії забороняла себе знімати. Гроші Ротару звикла вкладати у нерухомість. Співачка має елітну квартиру в Москві. Крім того, артистка придбала чотирикімнатну квартиру в центрі Києва, яку зараз оцінюють у 450 тисяч доларів.

Також Ротару може похвалитися будинком у передмісті Ялти та готелем Villa Sofia неподалік моря. Його вона відкрила у 2008 році. Співачка живе із сином та невісткою у передмісті Києва. Конча-Заспа вважається найелтнішим містечком для життя. Особняк зірки в селищі П’ятихатки площею 120 квадратних метрів розташований на 20 сотках землі. У нього Ротару вклала мільйон доларів. Тож не дивно чому Софія Михайлівну намагається відмовчатися.

Варто відмітити, що під час війни її син Руслан та онук Анатолій проявили надзвичайну “хоробрість”. Спадкоємці артистки намагалися незаконно перетнути кордон з Румунією на саморобних плотах. Чоловіки були затримані прикордонниками, а як виявилося пізніше заплатили за авантюру по дві тисячі доларів. Після затримання їх відправили додому, а про провадження кримінальної справи поки що немає ніякої інформації.

Схожі статті