Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин кардинально змінив зачіску: позбавився густої шевелюри назавжди?

Переможець Голос України Роман Сасанчин показав, як він виглядає зараз. Хлопець кардинально змінив стиль, а також зачіску. Детальніше в статті.

Молодий український музикант Роман Сасанчин та його дружина Іванна лише декілька місяців тому стали батьками вперше. Але не виповнилося їхній донечці і чотири місяці, як в Україні розпочалася війна. Дев’ятнадцятирічний співак вирішив податися у ряди територіальної оборони, а його молода обраниця забрала рідну доньку, малесеньку племінницю Міланку, яка знаходиться у неї на вихованні і відправилася біженкою до Польщі. Саме там зараз перебуває Іванка.

Роман Сасанчин після розставання з дружиною Іванною обрізав густе волосся

Варто відмітити, що відстань дуже погано вплинула на їхні стосунки, і пара розсварилася. На даний момент ні Роман, ні Іванна не можуть сказати, чи залишилися вони разом. Хоча дівчина дає зрозуміти, що дуже кохає чоловіка.

Від Сасанчина довго не було ніяких новин. Він публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зазвичай публікації у підтримку своєї країни, але не показувався аудиторії особисто. Нещодавно він все ж таки продемонстрував, як виглядає на даний момент.

Роман Сасанчин після розставання з дружиною Іванною обрізав густе волосся. Скріншот особистої сторінки зірки

Виявляється Роман позбавився густої шевелюри і майже лисий. Таку зачіску він вочевидь обрав не самостійно, а пішов на це через вимоги до зовнішнього вигляду. Все ж таки обороняти свою батьківщину набагато зручніше, коли тобі в очі не лізуть пасми. А фанатка Романа скоріше за все не варто хвилюватися: волосся завжди можна відростити, а мужності в музиканта виявилося набагато більше, ніж в деяких його співвітчизників.

Схожі статті