Андрій Хливнюк, соліст гурту “Бумбокс” дав пораду російським солдатам: тікайте з України поки ще живі

Андрій Хливнюк радить росіянам здаватися чи тікати одразу з України. Інакше вони будуть знищені. Соліст навів їм приклад: нехай подивляться у соцмережах, що сталося з тими рашистами, які прийшли завойовувати нашу землю. Їх усіх знищили та будь-який агресор, який ступить на землю України, горітиме синім полум'ям.

Соліст гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк наразі перебуває у теробороні та захищає Україну від російських загарбників. Нещодавно він на своїй сторінці в інстаграм розмістив відеозвернення і в ньому пораду для російських солдатів. Ця порада стосується їхнього життя. Поки не пізно і вони ще не встигли зробити чогось поганого на Україні, Андрій Хливнюк радить їм здаватися чи тікати одразу з України.

Інакше вони будуть знищені. Соліст навів їм приклад: нехай подивляться у соцмережах, що сталося з тими рашистами, які прийшли завойовувати нашу землю. Їх усіх знищили та будь-який агресор, який ступить на землю України, горітиме синім полум’ям.

Окупанти та їхнє керівництво понесуть покарання за ті біди, які вони принесли в Україну.
Президент Зеленський звинуватив росію у військовому злочині за блокування доступу гуманітарної допомоги до обложених міст. “Це абсолютно навмисна тактика”, – сказав він. Вони мають чіткий наказ зробити абсолютно все, щоб гуманітарна катастрофа в українських містах стала аргументом для українців співпрацювати з окупантами».
Влада Маріуполя каже, що з початку війни в місті було вбито не менше 2500 людей, хоча й визнають, що це занижена оцінка.

Бойченко, мер Маріуполя, сказав, що 40 000 людей змогли залишити місто за останні п’ять днів, і що ще 20 000 очікують на евакуацію. За його словами, жителі їдуть приватними автомобілями, оскільки спроби створити офіційні гуманітарні коридори зазнали невдачі, а Україна звинувачує росію в нападі на місто, попри згоду на припинення вогню.

Надія кожного українця на наші доблесні ЗСУ. Незабаром настане переломний момент у війні та агресор буде відкинутий до кордону. Україна все одно переможе!

Схожі статті