Дружина Романа Сасанчина розповіла, що сталося з обличчям їхньої донечки: вимушені звертатися до хірурга

Дружина молодого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна розповіла, що з обличчям їхньої донечки Елізабет. Усі деталі в нашій статті.

Не так давно стало відомо, що дружина Романа Сасанчина вирішила поїхати у більш безпечне місце для себе, своєї донечки Елізабет та племінниці Міланки, і вирушила до Польщі. Там війна немає їх зачепити. Музикант же залишився на батьківщині з наміром боронити її.

По приїзду до сусідньої держави Іванна почала відчувати себе недобре. Так як дівчині робили кесарево, в неї почав боліти живіт. Також її крихітна донечка пройшла огляд, який і пояснив появу на її щоці великої червоної плями.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, що сталося з обличчям їхньої донечки

Про це Івана повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, що сталося з обличчям їхньої донечки. Скріншоти особистої сторінки блогерки

“Дуже багато запитань про те, що в Елізабет на щочці. Це гемангіома, ми були у лікаря. Вона хотіла зробити нам направлення до хірурга. Щоб хірург подивився, але ще чекаємо на песель. Це ідентифікаційний код, без нього вони не можуть робити направлення. Нібито лікарка говорить, що все нормально, ніби воно вже не буде рости і до 3 років має пройти само”, — зізналася дівчина у відео.

Варто відмітити, що ця плямка була помітна останні 3 тижні і, звісно, викликала цікавість у підписників блогерки, яка постійно показує Елізабет на камеру.

Варто відмітити, що після її приїзду в Варшаву вона сильно посварилася з Романом, але на даний момент нібито у пари все в порядку. Відстань погано вплинула на їхні стосунки, але все ж таке кохання перемагає будь-які перепони.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.