Зірка ТСН Соломія Вітвіцька поділилася новиною про поповнення у її родині: “Вперше стала мамою”

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька повідомила про поповнення та показала крихіток, які з'явилися на світ буквально нещодавно. Усі деталі в статті.

Коли надворі війна, дуже важливо відволікатися та дозволяти собі проживати щасливі моменти. Крихітні хвилини радості можуть стати справжнім спасінням для людей, які втрачають надію.

Дуже часто істотами, які приносять цю радість є наші улюбленці. Тож відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька вирішила поділитися щасливою новиною та повідомила про поповнення в її сім’ї.

Соломія Вітвіцька поділилася новиною про поповнення у її родині

Соломія Вітвіцька поділилася новиною про поповнення у її родині. Скиньте особистої сторінки телеведучої

Так, на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося відео, на якому постала молода кішка, а разом з нею четверо кошенят. Знаменитість зізналася, що її тваринка Шуша вперше стала мамою. Улюблениця народила трьох хлопчиків і одну дівчинку.

І поки за вікном війна, пухнаста красуня проживає найкращий досвід у житті кожної мами. До речі, майже усі кошенята за забарвленням схожі на кішку-маму — попельно-сірі.

Нагадуємо, що Соломія Вітвіцька залишилася в Києві і допомагає своїм колегам створювати сюжети, а також у вільний час активно волонтерить разом зі своїм колишнім чоловіком. Влад Кочетков і до війни брав активну участь у житті своєї екс-обраниці, тож імовірно, що після усіх страшних подій, подружжя возз’єднається, як і сподіваються фанати зірки.

Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков
Соломія Вітвіцька поділилася новиною про поповнення у її родині

Також Соломія досі показує, як виглядає робочий процес. Студія дещо змінилося після початку війни, але атмосфера в ній така ж сама дружня та гармонійна.

Схожі статті