“Пацюки продажні”: українці розкритикували Настю Каменських та її чоловіка Потапа за концерт у Європі

Настя Каменських анонсувала виступ перед європейським глядачем на одному із благодійних концертів. На думку прихильників артистки, наразі це недоречно.

Співачка повідомила шанувальникам, що виступить на заході, присвяченому боротьбі з расизмом. Проект підтримується місією ООН.

Зірка підкреслила, що важливе кожне життя. Деякі українці у соцмережах буквально облили Настю Каменських помиями. Співвітчизники нагадали артистці, вона зараз перебуває за кордоном. Вони назвали знаменитість фальшивою патріоткою.

«Настя, а як живеться з Потапом у гарячих краях? Пацюки продажні», – висловився один із критиків. Інші зазначили, що краще б Настя Каменських повернулася до України. Нагадаємо, що Настя Каменських часто буває у Мексиці.

Артистка встигла записати кілька іспаномовних пісень, популярних у іноземців. А нещодавно, за повідомленнями ЗМІ, виконавиця разом із Потапом відлетіла до Іспанії. Співачка написала, що давно планувала з’їздити до Мадрида, мовляв, що тепер відмовлятися?

Звісно, українським фанатам це не сподобалося. Настя Каменських вийшла заміж за музиканта три роки тому. Майже десять років пара приховувала романтичні стосунки.

 

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.