39-річній Світлані Лободі заблокували Instagram після підтримки України: “Це цинізм і дешевий популізм”

Нещодавно Інстаграм опальної співачки Світлани Лободи було заблоковано в Україні. І тому вона втратила велику кількість своїх передплатників, а отже, і її заробіток у цій соціальній мережі значно знизиться

У цю важку для кожного жителя України годину люди визначаються зі своєю позицією щодо війни.
Одні роблять правильний вибір та засуджують напад росії на Україну, інші (таких менше) малодушні.

Представники шоубізнесу здебільшого, як правило, засудили агресію росії проти України. Весь світ побачив справжнє обличчя росії, яка бомбардує мирні житлові райони міст та сіл. Під удари ракет потрапляють дитячі садки, лікарні та будинки. Зірки проклинають агресора і гнівно висловлюють своє ставлення до війни.

Нещодавно Інстаграм опальної співачки Світлани Лободи було заблоковано в Україні. І тому вона втратила велику кількість своїх передплатників, а отже, і її заробіток у цій соціальній мережі значно знизиться.

Світлана Лобода
Світлана Лобода: “Не час ворожнечі всередині, доносів та списків, не перетворюйтеся на тих, проти кого воюєте. Сила народу в єдності та взаємодопомозі”

Як написала сама Світлана Лобода: “Вчора на території України був заблокований мій Instagram. Сталося це одразу після того, як я зробила посаду про благодійні програми, спрямовані на допомогу українців, які втратили свій будинок”.
Співачка сказала, що це цинізм замовника, вони хочуть мати дешеву популярність у вузьких колах, коли частина регіонів України перебуває на межі гуманітарної катастрофи.

Далі Світлана Лобода додала: “Не час ворожнечі всередині, доносів та списків, не перетворюйтеся на тих, проти кого воюєте. Сила народу в єдності та взаємодопомозі”.

Громадяни України вірять, що незабаром настане переломний момент у війні, і ворог буде відкинутий із нашої землі. Не треба панікувати. Чи не слухайте російські фейки. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські засоби масової інформації. І уважно аналізуйте ситуацію.
Бережіть себе та своїх близьких.

Схожі статті