Юлія Саніна захоплена мужністю маріупольців та ЗСУ: “Тут живуть сміливі українці”

Юлія Саніна підтримала захисників Маріуполя та висловила співчуття родичем загиблих захисників міста. Юлія Саніна згадала як вона зі своєю групою приїжджала раніше до Маріуполя і жила в готелі, де було видно сліди обстрілів

Весь світ захоплюється мужністю та сміливістю захисників України. Наш народ згуртувався під час війни, яку розв’язала агресивна росія. До цього часу агресор не зміг взяти Маріуполь, Черніков, Харків та Суми, а також нашу столицю – Київ.
Він і не захопить наші міста, бо всі стали на захист Батьківщини.

Представники шоубізнесу також беруть участь в обороні наших міст і сіл. Допомагають усі хто як може. Одні записуються до тероборони, інші стають волонтерами, треті підіймають бойовий дух піснями.

Нещодавно Юлія Саніна підтримала захисників Маріуполя та висловила співчуття родичем загиблих захисників міста. Юлія Саніна згадала як вона зі своєю групою приїжджала раніше до Маріуполя і жила в готелі, де було видно сліди обстрілів.

Юлія Саніна
Юлія Саніна – тут живуть сміливі українці

А сьогодні російські окупанти знищують житлові квартали Маріуполя, гинуть діти, старі та жінки. Наші ЗСУ мужньо обороняються. Уся Україна молиться за Маріуполь.
Юлія Саніна згадує: “Коли ми приїжджали з концертами до Маріуполя, завжди було особливе почуття. На готелі, в якому ми зупинялися, були сліди від обстрілів. Жахливо. Завжди була одна думка – тут живуть сміливі українці, які не віддали своєї землю окупантам.” Це правда, нікому, нічого ми не віддамо, тим більше Маріуполь.

А сльози та страждання, які принесли до Маріуполя та на всю Україну, віділлються сторицею росіянам. Під їхніми ногами горітиме земля, коли вони бігтимуть до кордону. Але не всі встигнуть добігти, багатьом доведеться лежати в степах під Маріуполем назавжди.
Вірте, що Україна переможе. Не слухайте фейкові пропагандистські новини з Росії. Дивіться та читайте українські офіційні засоби масової інформації.

Бережіть своїх близьких та себе.

Схожі статті