Молода дружина Віктора Павліка Репяхова повідомила про тимчасове розставання зі співаком: “Будемо без тата”

Дружина відомого українського виконавця Катя Репяхова зізналася, що вона вимушена разом з дитиною тимчасово покинути Україну. Усі деталі в статті.

Відомий український виконавець Віктор Павлік вирішив не відсиджуватися у підвалах і пішов на передову, захищати свою країну. Його дружина Катерина є мамою маленького сина і за логікою могла б давно поїхати за кордон. Але для дівчини була нестерпна сама думка покинути коханого і виїхати з України.

Тим не менш, ситуація дуже напружена і небезпека для життя залишається великою. Тому сім’я прийняла рішення все ж таки розстатися на деякий час.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що тимчасово розстається з чоловіком

Так, Катя повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що на деякий час вони залишаться без тата. Варто відмітити, що Віктор Франкович і так доволі рідко був вдома через те, що знаходиться на посту у територіальні обороні. Загалом зіркова пара часто зідзвонювалася по телефону і рідко бачилася вживу.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що тимчасово розстається з чоловіком. Скріншот особистої сторінки блогерки

Репяхова також зізналася, що на них чекає дуже нелегка подорож. Особливо вона буде непростою для маленького Михайлика, який хоча і звик до довгих автомобільних поїздок, але не виїжджав з батьками настільки далеко. Звісно, Катя має намір повернутися до коханого чоловіка тільки-но їй дозволять обставини. Варто відмітити, що на даний момент з України евакуювалися не тільки жінки, але і багато чоловіків, які представниками вітчизняного шоу-бізнесу.

Нагадуємо, не так давно дівчина була дуже незадоволена пресою, яка за її словами, знову виставила її у поганому світлі.

Схожі статті