Проти ведучої “Право на владу” Наталі Мосейчук завели справу: за бажання залишатися живою і вільною

Російська генеральна прокуратура завела справу на українську телеведучу Наталію Мосейчук. Усі деталі скандальної новини дізнайтеся в нашій статті.

Вже багато років Наталія Мосейчук є телеведучою не тільки програми новин “ТСН”, але й політичного шоу, яке транслюється на телеканалі “1+1” “Право на владу”. Якось журналістка навіть мала честь взяти інтерв’ю у Президента України Володимира Зеленського, яке пройшло у саду і справило справжній фурор серед глядачів.

Ледь усміхнена 48-річна Наталія Мосейчук показала фото з онкологічного диспансера
Проти Наталі Мосейчук завели справу: за бажання залишатися живою і вільною

У зірки великий досвід спілкування з політиками, вона розбирається у питаннях економіки, воєнних конфліктів, тощо. Звісно, її знання у цих сферах і стали відправною точкою для її кар’єри.

Проти ведучої “Право на владу” Наталі Мосейчук завели справу:

Однак російській генпрокуратурі зовсім не до вподоби вислови української телеведучої, яка займає суто патріотичну позицію і намагається підняти дух своїх співвітчизників і самій не падати духом.

Наталія Мосейчук
Проти Наталі Мосейчук завели справу: за бажання залишатися живою і вільною

Як повідомляється, проти Наталі впроваджено кримінальну справу за призиви до насилля по відношенню до російських окупантів, які зі зброєю та смертю прийшли на українські землі. Також її оголошено в міжнародний розшук. Телеведуча цю новину ніяк не прокоментувала і не стала взагалі реагувати на подібні сміховинні випади у свою сторону.

Варто відмітити, що українська прокуратура також об’явила в розшук деяких культурних діячів Росії, але на відміну від Наталі Мосейчук, вони серйозно порушили пункти міжнародного права. А зокрема Микола Басков, Олега Газманов, Тіна Канделакі та інші публічно замахнулися на суверенітет та цілісність іншої держави.

Схожі статті