40-річна Віра Брежнєва втекла з росії та активно зайнялася волонтерством для України: де переховується співачка

Екс-віагрянка Віра Брежнєва веде активну волонтерську діяльність від початку повномасштабної війни росії проти України. Зараз співачка знаходить в Польщі, де збирає гуманітарну допомогу та займається переселенцями.

Віра Брежнєва здивувала усіх своїх прихильників. Довгий час артистка проживала в росії, де будувала сімейне життя та доволі успішну кар’єру. Однак 24 лютого змінило життя співачки – вона полишила житло в країни-агресорці та почала активно підтримувати захисників України та переселенців, які евакуйовуються з точок бойових дій до Польщі.

Екс-віагрянка народилася в Дніпропетровській області, тож військове вторгнення стало для неї особистим болем та шоком. Більш того, влітку вона придбала разом із чоловіком Костянтином Меладзе елітну квартиру в центрі Києва. Цей факт дозволив прихильникам Віри зробити висновок, що вона планувала переїхати до України назавжди.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Однак усі плани співачка, як і усіх українців, змінилися 24 лютого. Зараз виконавиця живе у Польщі, де щодня сортує гуманітарну допомогу для переселенців та захисників. Відомо, що працює Брежнєва на одному зі складів у Любліні. Про це вона розповіла у своїх Instagram-історіях. Зокрема, знаменитість показала дитячі малюнки, які маленькі поляки малюють для підтримки біженців та усіх, хто постраждав від війни.

“Таким милим способом хочуть підтримати незнайомих дітей з іншої країни”, – прокоментувала вона.

Віра Брежнєва волонтерить у Польщі
Віра Брежнєва волонтерить у Польщі

Артистка також поділилася, що поїхала до сусідньої країни разом із донькою.

Зауважимо, від початку повномасштабної війни рф проти України, яка почалася 24 лютого, Віра Брежнєва публікує в Мережі дописи, де розповідає про події, які відбуваються на території країни. Також вона розповідала, що її чоловік Костянтин Меладзе разом із її мамою та сестрою ховається у бомбосховищі у Києві. Чи збирається вона повертатися до росії – невідомо.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.