48-річна Руслана Лижичко розповіла, як молитвою допомагає Україні: “Станеться еволюційний стрибок” (Відео)

Руслана Лижичко завжди відрізнялася патріотичними настроями і всім серцем підтримувала Україну. Не дарма ж вона першою привезла нам перемогу на Євробаченні!

Майже місяць Україно героїчно стоїть, обороняючи свої землі. Втім, ворог, який просто казиться від люті не відступає. Наші люди вдаються до всіх на світі способів, аби наблизити перемогу. Руслана Лижичко, наприклад, вважає, що й молитва може допомогти у благій справі.

Колишня активістка Революції Гідності пригадала, що тоді у 2013-2014 роках опівночі вставала, аби заступити на своє чергування. Нині ж вона закликала всіх вірян та небайдужих стати у такий самий час для колективної молитви.

“РІВНО ОПІВНОЧІ молимося.
Молитва за Україну, Мир і Спокій.
Дякую тобі, Боже, що я українка!
Важливе повідомлення про колективну молитву! Я хочу закликати до Всесвітньої молитви 25 березня 2022 року за мир в Україні та у світі… Якщо багато мільйонів людей помоляться одночасно, станеться еволюційний стрибок.
Україна – “живий щит” для світу і цивілізації
“, – закликала знаменитість.

Вперше Руслана проявила себе, як громадська активістка ще за часів Помаранчевої революції. Вона активно спілкувалася із західними журналістами, висвітлюючи події у серці столиці. У 2006 році спробувала себе у політиці, як народна депутатка, але у 2007 зірка склала повноваження. Знову себе проявила у соціальному плані у 2013 році, коли стартувала Революція Гідності. Артистка була з людьми уночі та навіть зірвала голос, коли виступала зі сцени.

Згодом зайнялася знаменитість проблемами відновлюваної енергетики та захопилася вирішенням екологічних питань в Україні.

 

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.