Перший холостяк Чмерковський втік з України до США, тільки-но з’явився шанс: українців підтримує, але здалеку

Знаменитий американський танцюрист українського походження Максим Чмерковський, який останній рік акаунті батьківщині, дістався США, тільки но випала нагода.

Максим Чмерковський, який прославився в Україні в якості першого Холостяка, народився у прекрасному місті Одеса, але вже у дитячому віці емігрував до Сполучених Штатів Америки. Саме там він побудував танцювальну кар’єру.

У якості абсолютного експерта та судді він був запрошений до українського шоу “Танці з зірками” і тому на початку 2022-го перебував на території своєї батьківщини. Тим не менш, він вкрай швидко вирішив не затримуватися в Києві.

Перший холостяк Чмерковський втік з України до США, тільки-но з’явився шанс

Так як американська розвідка доповідала про можливе вторгнення Росії на території України, вона відзивала усіх своїх громадян до Сполучених Штатів. Усі можливі дипломати повернулися додому, а в Україну натомість приїхали військові журналісти.

Максим Чмерковський
Перший холостяк Чмерковський втік з України до США, тільки-но з’явився шанс

Максим Чмерковський застав вибухи та бомбардування і усіма можливими способами намагався дістатися додому. Все ж таки йому це вдалося через Польщу.

23 березня хореограф приєднався до ефіру “Сніданок.Онлайн” і розповів, що не кинув батьківщину на призволяще і допомагає їй гуманітарно. Фонд, організований сім’єю Макса, називається “Баранова 27” – саме за цією адресою сім’я танцюриста жила в Одесі до еміграції.

“У Польщі я займаюся саме логістикою, щоб усе, що ми збираємо в Америці, доставлялося куди потрібно… У США щодня приходить близько 90 людей волонтерів, яких ми не знаємо, вони просто приходять та допомагають. За 4 тижні наша організація “Баранова 27″ зібрала близько 70 тонн гуманітарної допомоги. Багато вже прибуло до Львова. Ми хочемо налаштувати, щоб ця допомога надійшла до Києва, Харкова, Миколаїва”, – поділився Чмерковський.

Схожі статті