Тарас Тополя із гурту “Антитіла” поділився новими фото з місця служби: “Місяць стоїмо!” (фото)

Тарас Тополя розмістив на своїй сторінці у соцмережах нові фото, де вони з групою "Антитіла". На фото видно, що вони у формі та зі зброєю. Музиканти стали бійцями та одразу подорослішали

Багато людей переглянули своє ставлення до життя після того, як росія напала на Україну. Агресор із Росії віроломно обстрілює міста та села. Наш народ став на захист Батьківщини. Не лише військові протидіють окупантам, а й представники шоубізнесу беруть участь у героїчній обороні наших міст та сіл.

Так учасники групи “Антитіла” вступили до тероборони Києва і з перших днів війни у ​​ній перебувають.
Нещодавно Тарас Тополя розмістив на своїй сторінці у соцмережах нові фото, де вони з групою “Антитіла”. На фото видно, що вони у формі та зі зброєю. Музиканти стали бійцями та одразу подорослішали.

Як написав Тарас Тополі: “Місяць стоїмо! Місяць ми єдині та незламні, як ніколи! І з кожним днем ​​ближче до Перемоги.”

Українці вірять, що наша армія непереможна.
Поки ЗСУ вперто бореться, президент Володимир Зеленський веде інформаційну війну зі столицями західного світу.
За два тижні він виступив у 10 парламентах, і йому скрізь аплодували стоячи.
Звертаючись по відеозв’язку з обложеної столиці, одягнений у зелену футболку та з триденною щетиною, Зеленський часто салютує стиснутим кулаком. Лунають оплески. Зрештою, він поспішає, і йому треба зайнятися справді екзистенційними справами.
«Він знає, як втілити дух нації», — каже Джонатан Еяль із Королівського інституту об’єднаних служб. “Не тільки в мові, але і в тому, як він виглядає, на тлі, де він говорить”.

Виступи, що почалися зі звернення до депутатів у Лондоні березня, мають на меті єдину невідкладну мету — заручитися міжнародною підтримкою — і президент Зеленський йде із серією вузькоспеціалізованих послань.
Від падіння Берлінського муру до терактів 11 вересня в Нью-Йорку та Вашингтоні Зеленський підключається до епічних національних подій та травм.
У середу в Парижі він нагадав французам їхній національний девіз «свобода, рівність, братерство». У Японії Зеленський нагадав японцям про пережиту ними ядерну катастрофу.

Таким чином Зеленський сприяє згуртуванню демократичних держав та наближає перемогу України над росією.

Схожі статті