Подруга Притули Леся Нікітюк вступила в “тушоночний батальон”: телеведуча з народу не ховається від війни

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк активно займається волонтерською діяльністю, не втрачаючи при цьому свого фірмового почуття гумору.

24 лютого рф напала на Україну, після чого чимала кількість українських артистів стала на захист Батьківщини у всіх проявах. Хоробрі чоловіки поповнили лави ЗСУ і територіальної оборони, жінки активно займаються волонтерством і збором гуманітарної допомоги. Не стала виключенням і подруга та колега Сергія Притули Леся Нікітюк.

Ця телепара добре відома за розважальним шоу “Хто зверху?” на Новому каналі. Саме Леся стала партнеркою Притули після того, як Катерина Варнава не змогла продовжувати роботу в Україні через відвідування Криму.

Леся Нікітюк звернулася до Anonymous
Подруга Притули Леся Нікітюк вступила в тушоночний батальон

Леся Нікітюк вступила в “тушоночний батальон”

З початком війни Леся Нікітюк знайшла сили опанувати себе і зробити свій вклад у неминучу перемогу України. Так, гуморна телеведуча приєдналася до команди волонтерів, яка надає будь-яку допомогу Збройним силам України, постраждалим, цивільному населенню:

“Направили свої сили на допомогу нашим військовим, усім нашим людям, переселенцям, які зараз їдуть з однієї точки в іншу. Облаштовуємо місця, де б їм було де поспати з дороги, поїсти, прийняти душ”, – розповідала Леся.

Крім того, Нікітюк не втрачає свого фірмового почуття гумору. Цього разу в своїх Інстаграм-сторіз зірка Нового каналу виклала фото з купою банок з тушонкою, та написала:

“Наш голосківський тушоночний батальон працює”.

Подруга Притули Леся Нікітюк вступила в тушоночний батальон
Подруга Притули Леся Нікітюк вступила в тушоночний батальон

Леся наразі також намагається приділяти якомога більше уваги рідним. Її мамі не так давно довелося зустрічати свій день народження у бомбосховищі.

Схожі статті