Колишня Мухарського Сніжана Єгорова досягла бажаного і отримала статус політичної біженки: швидко перевзулася

Телеведуча Сніжана Єгорова після висловлення своєї прихильності до путіна досягла бажаного та отримала статус політичної біженки в Туреччині. Відтепер зірка кричить про любов до України.

У 2021 році Єгорова переїхала до Турччини через нестабільну ситуацію в Україні. З собою вона забрала молодших дітей від актора і музиканта Антіна Мухарського – дочку Аріну та синів Івана і Андрія. Згодом після цього Сніжана почала висловлюватися на підтримку кремлівської влади. Бі більше, коли путін розв’язав повномасштабну війну проти українського народу, вона своїх слів назад не забрала, а навпаки назвала президента рф “героєм нашого часу”.

Через це від зіркової матері відхрестилася старша донька Стася Ровінська, але й це не вплинуло на громадянську позицію Єгорової. Втім, два тижні тому в консульстві Анталії ведучій відмовили в продовженні дії закордонних паспортів трьох її неповнолітніх дітей через її політичну позицію. Після цього Сніжана прозріла і почала просити вибачення у земляків, виправдовуючись тим, що роками знаходилася під впливом російської пропаганди.

Сніжана Єгорова з дітьми від Антіна Мухарського
Колишня Мухарського Сніжана Єгорова досягла бажаного і отримала статус політичної біженки

Зрештою колишня дружина Антіна Мухарського досягла бажаного і отримала статус політичних біженців у Туреччині, про що стало відомо з її особистої сторінки в Інстаграмі:

“Сьогодні [24 березня] я і мої діти отримали статус політичних буженців. Віднині ми під захистом закону!”.

Примітно, що можливість коментувати публікацію Єгорова відключила. Тим часом у власному Телеграм-каналі Сніжана заявляє про любов до України та просить вибачення в українців за те, що “була сліпою і глухою”.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.