Олексій Суханов відрікся від росії і вступив до тероборони: росіянин за походженням, але українець в душі

Ведучий соціального ток-шоу "Говорить України" Олексій Суханов розповів, що вже поповнив лави територіальної оборони і чекає на своє перше бойове завдання.

До 2014 року Олексій Суханов жив у росії – своїй рідній країні. Але напередодоні війни він отримав українське гормадянство і повністю відрікся від місця, де народився. Ба більше, ведучий “Говорить Україна” вирішив не відсиджуватися в тилу, а записався до територіальної оборони.

Олексій Суханов тепер в теробороні

На офіційній сторінці каналу “Україна” в Інстаграмі вийшла новина про те, що Олексій Суханов підписав контракт з ЗСУ і тепер чекає на бойове завдання. Так, у публікації зазначається, що ведучий буде боронити столицю і не збирається їхати з міста за будь-яких обставин. Олексій вірить, що зараз саме зараз час для усвідомлення того, наскільки в житті кожного важлива свобода і яка її ціна.

Ведучий Говорить Україна Олексій Суханов вперше розповів, чому розлучився з єдиною дружиною
Олексій Суханов відрікся від росії і вступив до тероборони

Також Суханов зауважив, що зараз Україна бореться за право вільно обирати, куди рухатися і як жити далі:

“Не просто так гинуть наші солдати, добровольці, все заради того, щоб кожен із нас раз і назавжди зрозумів, наскільки важливою є свобода, незалежність, принципова позиція”.

Що цікаво, кількома днями раніше Суханов скаржився, що не зміг записатися до територіальної оборони, оскільки не було набору. Він рвався в бій і зрештою досяг свого. Олексій не приховує – ніколи не тримав у руках автомата, але готовий боронити неньку Україну від ворога, чого б це йому не вартувало:

“Я вибрав її [Україну] для життя, і хочу, щоб вона була вільною, не путінською, а європейською. І я буду тут до кінця”.

Схожі статті