Могилевська подякувала Монатіку за те, що врятував близьку їй людину

Наталія Могилевська сердечно подякувала Дмитру Монатіку, за те, що за його участі залишилася жива дорога їй людина. Це Володя Бальов – технік, звукорежисер, який сьогодні перебуває під Сумами

Триває війна в Україні. Агресор із Росії бомбить міста та села. Гинуть ні в чому не винні люди. Окупанти обстрілюють житлові квартали міста, які не мають жодного відношення до військових об’єктів.

Вся Україна стала на захист своєї Батьківщини. Представники різних не воєнних професій пішли воювати із рашистами. Багато хто був поранений.

Нещодавно Наталія Могилевська сердечно подякувала Дмитру Монатіку, за те, що за його участі залишилася жива дорога їй людина. Це Володя Бальов – технік, звукорежисер, який сьогодні перебуває під Сумами. Завдяки тому, що Монатік раніше купив бронежилети, в одному з них і був Володя. Цей бронежилет врятував йому життя під час обстрілу рашистами. Кулі не пробили бронежилет.

Дмитро Монатік допомагає ЗСУ

Наші доблесні ЗСУ продовжують стримувати агресора.
А росія заявляє, що першу фазу війни завершено, і тепер вона зосередиться на повному звільненні східного регіону Донбасу.
Західні чиновники вважають, що це означає, що Москва знає, що її довоєнна стратегія зазнала невдачі.

Агресор, ймовірно, продовжить використовувати важку вогневу міць проти українських міст, оскільки сподівається обмежити свої значні втрати.
Президент України Зеленський сказав, що потужні удари ЗСУ по Росії уповільнили її темпи просування по Україні, і заявив, що наразі вбито понад 16 тисяч російських військовослужбовців.

Проте, міноборони Росії лише вдруге повідомляє про свої військові втрати — у ньому йдеться, що загинув 1351 її солдат, що набагато менше, ніж українські та західні оцінки.
Пентагон заявив, що українські війська можуть повернути собі південне місто Херсон, яке було одним із перших міст, взятих російськими військами в перші дні війни.
Французький лідер Еммануель Макрон заявив, що Франція, Греція та Туреччина намагаються організувати евакуацію мирних жителів з обложеного портового міста Маріуполя. Макрон каже, що обговорить це із Путіним, оскільки Зеленський попереджає, що гуманітарна ситуація там погіршується

Українці вірять у ЗСУ і знають, що незабаром настане переломний момент і ворог побіжить до кордону, залишаючи на полі своїх солдатів і техніку.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.