Андрія Хливнюка поранено під час мінометного обстрілу рашистів: уламки пошкодили обличчя музиканта

Нещодавно був мінометний обстріл їхніх позицій рашистами і Андрій Хливнюк отримав поранення у бою, постраждало обличчя артиста. Йому надали медичну допомогу і зараз з Андрієм Хливнюком усе гаразд.

Андрій Хливнюк, який є музикантом та лідером гурту “Бумбокс” нині перебуває на передовій та захищає Україну від російського агресора. Раніше він вступив до лав тероборони.

Нещодавно був мінометний обстріл їхніх позицій рашистами і Андрій Хливнюк отримав поранення у бою, постраждало обличчя артиста. Йому надали медичну допомогу і зараз з Андрієм Хливнюком усе гаразд.

Після мінометного обстрілу Андрій Хливню зв’язався через соціальні мережі зі своїми шанувальниками та показав наслідки ворожого нальоту. Дивлячись на фото видно, що обличчя Хливнюка постраждало від уламків.

Не лише воїни ЗСУ та тероборони зазнають поранень на війні.
За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), в Україні було скоєно понад 70 окремих нападів на лікарні, машини швидкої допомоги та лікарів, та їх кількість збільшується щодня.

Напади на медичні установи стали частиною стратегії та тактики сучасної війни.
З 24 лютого ВООЗ розглянула та підтвердила 72 окремих напади на медичні установи в Україні, внаслідок яких загинула щонайменше 71 особа та 37 отримали поранення.
Більшість із них пошкодили лікарні, медичний транспорт та склади постачання, але ВООЗ також зафіксувала ймовірні викрадення чи затримання медичного персоналу та пацієнтів.
“Ми стурбовані тим, що це число щодня збільшується”, – заявив представник ВООЗ в Україні Ярно Хабіхт.
«Медичні установи мають бути безпечним місцем як для лікарів та медсестер, так і для пацієнтів, до яких можна звернутися за лікуванням. Цього не має відбуватися».

Українці вірять лише своїм ЗСУ, які мужньо захищають нашу Батьківщину. Ми переможемо!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.