29-річна Марія Яремчук заявила, що Ані Лорак дуже її розчарувала: “Немає слів, щоб залишатися коректною”

Дочка народного артиста Назарія Яремчука Марія дала інтерв'ю, у якому засудила свою землячку Ані Лорак за те, що вона мовчить, поки в Україні йде війна.

У 2018 році Марія Яремчук пішла зі сцени і досі не повернулася в музичну індустрію, однак з початком війни в Україні співачка перервала мовчання і почала активно висловлювати свою громадянську позицію. Цього разу зірка дала інтерв’ю радіоведучому Славі Дьоміну, в якому не оминула тему мовчання українських артистів з приводу нападу росії.

Марічка не приховує – дуже розчарована діями чернівчанки Ані Лорак. До війни вона жила і працювала в рф, виправдовуючись тим, що творчість – поза політикою. У 2021-му влітку Кароліна виступила в Україні і готувалась до гастрольного туру українськими містами навесні 2022-го, однак жодного патріотизму вона не проявила, коли кремлівський режим розпочав “спеціальну військову операцію”.

Марія Яремчук презентувала нову пісню
Марія Яремчук заявила, що Ані Лорак дуже її розчарувала

Саме це обурило Яремчук, до того ж вони з Лорак землячки, обидві народилися в Чернівцях. Ось що з цього приводу сказала Марія в інтерв’ю в YouTube-шоу “Слава +”:

“Ані Лорак мене розчарувала набільше. Якщо до цього якісь півміри могли бути, то в цій ситуації – це просто кричуще! Немає слів, щоб залишатися коректною та не використовувати нецензурні слова”.

Ані Лорак показала екс-чоловіку, з ким вона цілується
Марія Яремчук заявила, що Ані Лорак дуже її розчарувала

Яремчук вважає, що сказати “Нет войне” – це ще гірше, ніж взагалі промовчати, бо на війні тут і зараз гинуть діти, мирні українці.

Крім того, співачка зауважила, що після її участі в “Євробаченні” у 2014 році вона отримувала багато пропозицій на виступи в росії, проте саме тоді російська влада вперше відкрито оспорила суверенність України, тож Марія зробила висновки і жодного концерту не дала на сцені агресора.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.