Лілія Ребрик показала фото та з сумними очима розповіла, як змінилося її життя 24 лютого: “Всі відчували біду”

Популярна українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик з сумними очима розповіла підписникам в мережі, як сильно змінилося її життя 24 лютого.

Вже більше місяця в Україні триває повномасштабна війна, яку розв’язала росія. Це зачепило абсолютно кожного українця, представники шоу-бізнесу – не виключення. Цього разу у себе в Інстаграмі Лілія Ребрик поділилася з фанатами власним болем:

“Колись в минулому житті… На початку лютого… Цього року… Але тепер здається, що в минулому житті… На сцені Молодого театру… Людей була повна зала… Вже всі відчували біду, але ніхто не усвідомлював, наскільки сильно на світанку 24 лютого зміняться наші життя, яким великим буде наше спільне горе… 34 дні я не бачила свого театру – театру, якому я присвятила 20 свого життя, тобто рівно його половину… Хтось скаже недоречно в такі дні згадувати театр, але ми – актори, режисери, гримери, костюмери, художники, монтувальники, білетери, працівники кас, буфетчики, прибиральники і реквізитори і ще десятки працівників театру – ми всі люди, які, окрім туги, по країні, ще страшенно сумуємо за стінами свого рідного театру”.

Лілія Ребрик попрощалася зі студією Ранку з Україною
Лілія Ребрик показала фото та з сумними очима розповіла, як змінилося її життя 24 лютого

Лілія вже знає, що зробить, коли Україна переможе:

“Коли настане мир, я прийду туди. З легким мандражем (точнісінько як перед кожною виставою) – буду вголос знову і знову повторювати слова своїх ролей, хоча кожна з них давно і назавжди в мені. Та, власне, кожна роль – це вже давно я і є. Коли настане мир, я зберу повну залу глядачів. Я буду дякувати кожному за те, що прийшов, за те, що вистояв, вірив, не зламався і за те, що… Вижив”, – пише Ребрик.

Свою публікацію акторка доповнила чуттєвими фото, зробленими усього за кілька днів до початку війни.

Схожі статті