Руслана Лижичко забула, що заміжня за Ксенофонтовим і застрибнула на іншого: сім’я знову відійшла на другий план

Відома українська співачка Руслана Лижичко відвідала українських воїнів та зробила з ними декілька веселих кадрів. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Відома українська виконавиця Руслана Лижичко завжди намагалася максимально брати участь у політичному житті України. Коли відбувався Євромайдан, вона тривалий час стояла поруч з людьми, підбадьорювала їх та намагалася підняти їхній дух.

Руслана Лижичко емоційно звернулася до білорусів, яких відправляють воювати за росію
Щаслива Руслана Лижичко застрибнула на красеня-військового

Навіть зараз артистка згадує, наскільки складними були ці часи. Варто відмітити, що тоді вона збиралася завести дитину, але плани на поповнення в родині відклалися на невизначений термін через труднощі у державі.

Щаслива Руслана Лижичко застрибнула на красеня-військового

Історія повторюється, адже декілька місяців тому Руслана знову заговорила про омріяне материнство. Лижичко пообіцяла, що дуже скоро стане матір’ю, і ось за вікном знову криза. Але на цей раз набагато більших розмірів. Тепер це справжня катастрофа.

Як виглядає та чим займається чоловік Руслани Лижичко
Щаслива Руслана Лижичко застрибнула на красеня-військового

У період війни Руслана знову стала проводити час у компанії найактивніших учасників супротиву — військових. Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька кадрів, на яких вона весело проводить час з воїнами. І ба більше, на одному з них вона сіла військовому на плечі.

Також співачці подарували прекрасний букет квітів. Олександра Ксенофонтова (чоловіка зірки) поруч не було, але зважаючи на той факт, що він є її продюсером, він точно знав про плани Руслани відвідати військових.

Нагадуємо, що не так давно артистка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, що вони з чоловіком майже усе роблять окремо, навіть сплять.

Схожі статті