Дантес після заяви про розлучення з Надею Дорофеєвою зізнався у почуттях до іншої: “Як я сумую за нами”

Відомий український музикант Володимир Дантес дозволив собі прояву почуттів до іншої дівчини після зізнання у розриві з дружиною Надею Дорофеєвою.

Під час війни відома українська пара Володимир Дантес та Надя Дорофеєва повідомили про те, що їхня історія добігає кінця. Виявляється подружжя вирішило розлучитися. Новина стала дійсно шокуючую, адже більшості глядачів здавалося, що між ними панує повне взаєморозуміння та гармонія.

Тим не менш, чергова зіркова пара вирішила, що їхні шляхи повинні розійтися. Варто відмітити, що ніяких видимих страждань та проблем в обидвох не спостерігається. Звісно, наскільки це можливо оцінити з особистих сторінок знаменитостей в соцмережах.

Дантес після заяви про розлучення з Надею Дорофеєвою зізнався у почуттях до іншої

Надя та Вова продовжують жити, ніби нічого не сталося. І це, звісно, на краще. Варто відмітити, що Дантес навіть дозволяє собі демонструвати почуття до інших, хоча мова йде не про романтичні стосунки.

Так, нещодавно Володимир опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівний кадр та заявив, що сумує за тим, як проводив час з дівчиною на ім’я Анна.

Дантес після заяви про розлучення з Надею Дорофеєвою зізнався у почуттях до іншої. Скріншот особистої сторінки зірки

Також чоловік додав декілька червоних сердечок у тексті, що зазвичай ставляться для людей, з якими відправник має міцний емоційний зв’язок.

Але скоріше за все, це нічого не означає, адже і раніше Володимир дозволяв собі дуже ніжні речі по відношенню до інших дівчат. У інтерв’ю Надя розповідала, що на початку їхніх стосунків це була велика проблема, адже Вова навіть фліртував на очах у Наді.

Схожі статті