Наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою доньку: екс-чоловік Ані Лорак вже обзавівся повноцінною сім’єю

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вже будує життя в новій родині. Його наречена показала свою доньку, для якої турок майже вітчим.

Мурат Налчаджиоглу – колишній чоловік Ані Лорак, про яку сьогодні нічого не чути, адже з початком війни в Україні вона зберігала мовчання, а згодом виїхала з росії, де жила і працювала з 2014 року, у достовірно невідомому напрямку. Натомість екс-коханий співачки хоч і виїхав до Турції, але в біді українців не залишив та займається збором і відправкою гуманітарної допомоги. До цього він залучив власну косметичну компанію Farmasi.

З собою у безпеку за кордон Мурат забрав наречену Лілію та її дитину. Нагадаємо, що пропозицію руки та серця Налчаджиоглу зробив новій коханій восени 2021-го. І хоча весілля пара ще не зіграла, вони вже демонструють справжню сімейну ідилію.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою доньку

Так, у себе в Інстаграмі майбутня дружина Мурата показала світлини з прогулянки, на яких вони виглядають як повноцінна родина.

На першому кадрі Лілія позує зі своєю донькою, а на другому вже з коханим.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою доньку
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою доньку

У підписі до фото наречена екс-чоловіка Ані Лорак бажає кожній дитині бути в безпеці, адже на війні окупанти цілять навіть по дітях, порушуючи усі закони воєнного часу.

Зауважимо, що від шлюбу Мурата з артисткою у нього залишилася 10-річна спадкоємиця Софія. Наразі вона перебуває з мамою, яка переховується від папараці та не видає поточного місцезнаходження в пресі і соціальних мережах. До війни Налчаджиоглу регулярно бачився з дочкою – Лорак не забороняла. Як буде зараз – невідомо.

Схожі статті