Дружина Віталія Борисюка Ольга Сумська приймає компліменти після нового фото зі сховища: “Дуже гарна жінка”

Легендарна українська акторка Ольга Сумська виклала у соціальних мережах нове фото зі сховища та у відповідь на це отримала безліч компліментів.

Ольга Сумська зараз знаходиться в самому епіцентрі бойових дій – у Києві. Саме там знаходиться її будинок і рідні люди. Ба більше, зірці пропонували виїхати за кордон у більш безпечне місце – туди, де немає війни, однак вона категорично відмовилася, бо не хоче залишати тут коханого чоловіка Віталія Борисюка, якому за віком ще не можна покидати Україну в умовах воєнного положення. Так само Сумська не розглядає і варіант тимчасово перебратися з родиною на Захід України, адже “прилітає всюди”.

Ольга Сумська приймає компліменти після нового фото зі сховища

Акторка наразі активно веде сторінку в Інстаграмі, де боронить інформаційний фронт, а також координує тих, хто потребує допомоги, з волонтерами. Саме з соціальних мереж стало відомо, що померла мама сестер Сумських Ганна Іванівна. Сталося це третій день війни 27 лютого. За словами Ольги, ховали її під звук сирени повітряної тривоги та молитву священника.

Цього разу Сумська вийшла на зв’язок з фанатами разом з Борисюком. Артистка виклала фото до Дня театру в написала:

“З Днем театру, дорогі наші театрали, колеги! Всім серцем вірю, що колись ми повернемось на сцену, аби дарувати вам радість! Сьогодні відредагувала свою роль в новій виставі, яку ми планували зіграти влітку… Така візуалізація хоч трохи заспокоює нерви, які за цей місяць страшної війни і втрати мами вкрай понівечені… Поки сцена з’являється лише уві сні… Але театр буде жити…”.

Шанувальники підтримали зірку в коментарях компліментами:

  • “Ольга, може вам стане трошечки веселіше, хочу вам сказати, що ви дуже гарна жінка! Не дивлячись ні на що!”;
  • “Миру всім! Яка ви красива жінка, навіть в печалі. Справжня Роксолана”;
  • “Бережіть себе! Прекрасна акторка, жінка і мама!”.

Схожі статті