33-річний Коля Сєрга у військовій формі висловився про мовчання Регіни Тодоренко: “Так просто з рук не зійде”

Талановитий український співак, поет і телеведучий Коля Сєрга у військовій формі та прямісінько з передової прокоментував мовчання його давньої подруги і колеги Регіни Тодоренко.

24 лютого російські війська напали на мирну і незалежну Україну. З тієї миті життя кожного українця розділилося на до і після. Чоловікам найрізноманітніших професій довелося йти на фронт захищати Батьківщину. Не стали виключенням і представники шоу-бізнесу.

Так, учасник “Фабрики зірок”, ведучий тревел-шоу “Орел та Решка”, музикант і поет Коля Сєрга взяв до рук автомат і став на захист рідного дому. Його давня знайома та колега Регіна Тодоренко при цьому відмовчується та живе спокійним життям в росії. Маючи кількамільйонну аудиторію в соціальних мережах, ведуча не робить ніяких заяв стосовно російської агресії. Ба більше, її рідні й друзі зараз знаходяться в епіцентрі бойових дій, однак і це не вплинуло на позицію Регіни.

Регіна Тодоренко ігнорує війну після слів про дружбу Росії та України
Коля Сєрга у військовій формі висловився про мовчання Регіни Тодоренко

Коля Сєрга прокоментував мовчання Тодоренко

Несучи службу в одеській теробороні, Коля Сєрга дав інтерв’ю для YouTube-каналу “Dorotye” і поділився своєю думкою з приводу мовчання Регіни. За його словами, вони особисто не спілкувалися, але його позиція жорстка:

“Ми на стороні добра. І коли ми переможемо, ті, хто зараз перевзувається, захочуть знову перевзутися в синьо-жовті. Але ми будемо пам’ятати, як пахнуть їхні ноги. Так просто з рук нікому нічого не зійде”, – зауважив Микола.

Варто заважити, що Сєрга теж якийсь час жив у росії, давав там концерти і корпоративи. Назад в рідну Україну він перебрався, бо втратив натхнення для творчості.

Схожі статті