Вакарчук побував у дитячій лікарні у Запоріжжі: “Я просто у шпиталі розплакався, бо я не міг себе стримати”

Святослав Вакарчук, який є відомим музикантом та громадським діячем їздить Україною, дає концерти та спілкується з людьми. Нещодавно Святослав Вакарчук побував у дитячій лікарні у Запоріжжі

Йде війна в Україні. Її розв’язала агресивна росія. Страждає мирне населення від бомбардувань та артилерійських обстрілів. Прогресивні країни світу стали на бік України та чим можуть допомагають нашій Батьківщині. Представники шоубізнесу також допомагають наближати перемогу. Деякі вступають у тероборону, інші дають концерти по країні та підіймають бойовий дух ЗСУ та населення.

Святослав Вакарчук, який є відомим музикантом та громадським діячем їздить Україною, дає концерти та спілкується з людьми.
Нещодавно Святослав Вакарчук побував у дитячій лікарні у Запоріжжі.

Святослав Вакарчук дає концерти та спілкується з людьми

Співак зізнався, що розплакався у дитячій лікарні Запоріжжя, де побачив дітей без рук та ніг.
Вакарчук написав: “Коли ти бачиш маленьку дитину без ноги, неможливо на це спокійно дивитись. Я просто в шпиталі розплакався, тому що я не міг стримати себе, моєї психіки не вистачило”.

Більшість поранених дітей, жінок та старих людей у Запоріжжі привозять із Маріуполя.

Президент України Володимир Зеленський назвав російську облогу Маріуполя “злочином проти людяності”.

Звертаючись до датського парламенту, він сказав, що це «відбувається на очах у всієї планети в режимі реального часу».
Місто стало свідком найжорстокішої російської агресії в Україні, коли десятки тисяч мирних жителів опинилися у пастці під безжальним бомбардуванням та артилерійським обстрілом без електрики, водопроводу та газу.
Оскільки місто оточене силами вторгнення, люди не мають безпечного виходу. Прострілюються навіть шляхи евакуації.

Представники Росії заперечують, що вони завдають ударів по мирних жителів, хоча її напади на невійськові об’єкти та житлові будинки по всій країні, зокрема в Маріуполі, добре задокументовані.

Вірте у наші ЗСУ, Україна переможе та відкине ворога назад до кордону.

Схожі статті