Дружина Горбунова Катя Осадча запросила вагітну Регіну Тодоренко народжувати в бомбосховищі: “Приїзд організуємо”

Відома українська телеведуча Катя Осадча не стримує свого гніву по відношенню до вітчизняних зірок, які зберігають мовчання з приводу війни в Україні.

Регіна Тодоренко стала однією з тих українських знаменитостей, хто неприємно здивував земляків відсутністю громадянської позиції. Напередодні війни в Україні телеведуча говорила про мир між українцями і росіянами, а коли путін напав на “братський” народ, зірка лише сказала, що переймається за свою родину в Одесі, проте жодного слова про війну з її вуст не пролунало.

У своєму блозі в Інстаграмі Регіна лише ділиться переживаннями стосовно своєї другої вагітності. Мовляв, протікає вона важче, ніж було в перший раз. Але Тодоренко при цьому не зважає на українських жінок, які вимушені народжувати в підвалах і бомбосховищах, адже пологові будинки російська армія руйнує.

Катя Осадча запросила вагітну Регіну Тодоренко народжувати в бомбосховищі

Катя Осадча вже намагалася достукатися до Регіни, щоб вона не мовчала, а родповідала своїй аудиторії з росії про війну, проте все марно. Та дружина Юрія Горбунова не втрачає надії. Цього разу ведуча програми “Світське життя” запросила Тодоренко на пологи в бомбосховище:

“Не хотіла чіпати знову тему, але ні, напишу, може колись лід зрушиться. Від вагітної Регіни Тодоренко мовчання ще болючіше. Запрошуємо народити в бомбосховище, приїзд організуємо”, – написала Катерина.

Катя Осадча запросила вагітну Регіну Тодоренко народжувати в бомбосховищі
Катя Осадча запросила вагітну Регіну Тодоренко народжувати в бомбосховищі

Зауважимо, Регіна Тодоренко родом з Одеси, але останні кілька років живе і працює в росії, незважаючи на недружні стосунки між країнами. Там вона вийшла заміж за російського співака Влада Топалова, якому народила сина. Зараз пара чекає на другу дитину.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.